Известие

Collapse
No announcement yet.

Стърчащи кабели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стърчащи кабели

Значи откакто съм взел колата отдоло под волана,отляво на "кутията" с бушоните и релетата има един голям сноп стърчащи кабели Досега все се опитвах да не им обръщам внимание,но напоследък започват все повече да ме дразнят.
    Искам да попитам там не трябва ли да някаква кора или капак или нещо друго което да ги скрива.Опитах се да ги "натъпча" под таблото,но мястото се оказва малко и не се побира.А освен кабелите има и някаква черна кутийка,която незнам за какво е,но ужасно ми прилича на аларма,на която май не и е там мястото Някой ако може да качи снимка на въпросния отсег ще съм много благодарен.

Ето 2 снимки да видите за какво става въпрос
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Нямат предпазна кора, но и така стърчащи не трябва да са.

Най-добре махни лявата кора, на която стои копчето за ел регулиране височината на фаровете за да ги наместиш.
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ами пробвах ама не се побират
      Мерси за снимката,но исках да е по-отдолу,да се виждат бушони,релета и кое как трябва да е.
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

При мен също има 1 купчина кабеляк и букси на това място, но не се развяват така.
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

яя

облицовай ги с изолир бан .. по няма да си личат .. и се опитай да ги набуташ някак си .. отново

поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
            При мен също има 1 купчина кабеляк и букси на това място, но не се развяват така.
            И при мен вече не се развяват-натиках ги под мокета :P
            Сега стои леко издуто в ъгъла,но е далеч по-добре
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
            X